úterý 28. června 2016

Jak zabavit učitelku - návod v 8 krocích

Jak zabavit učitelku na jednu až dvě hodiny?

1. Buďte v očekávání, že na školu přijde inspekce.
2. Chtějte mít všechny dokumenty v pořádku, pro případnou inspekci.
3. Netrvejte však na tom, aby se dokumenty kontrolovaly v průběhu roku.
4. Počkejte na poslední týden v červnu, těsně před školními výlety, kdy je největší zmatek, a oznamte kontrolu elektronických třídnic před jejich tisknutím.
5. Trvejte na kontrole čísel hodin (tedy jestli jsou hodiny správně očíslovány, např. 22., 23., S (supl), 24., 25.). Při vzniklé chybě (např. očíslovaná suplovaná hodina), nechte učitelku všechny hodiny ručně přečíslovat. I kdyby to mělo být od páté hodiny v září.
6. Trvejte na kontrole velkých písmen témat hodiny (takže ne "opakování", ale "Opakování". Ne "s" jako supl, ale "S"). Nechte učitelku chyby ručně opravit.
7. Trvejte na řadových číslovkách (4., 5., 6. hodina, atd.). Tečky vygeneruje systém Bakaláři za učitelku. V případě, že tečku udělala i učitelka, budou v třídnici tečky dvě (4.., 5.., 6.. hodina, atd.). Nechte všechny nadbytečné tečky učitelku ručně odstranit.*
8. Tajně se bavte, jak se u několika málo služebních počítačů s nainstalovanými Bakaláři střídá milion učitelek a kontrolují a opravují. Hotovo. :)

*Pozn.: Obzvláště tečky a velká písmena vlastně ničemu nevadí. Na vytisknuté třídnice se podívá možná nějaká budoucí inspekce, pakliže bude třeba prošetřit nějaký problém z letošního školního roku.
ALE TY TEČKY PROSTĚ NEVYPADAJÍ HEZKY!!!

______
zdroj obrázku z Creative Commons, povoleno opětovné použití

1 komentář: